ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

Ξεκινήσαμε την λειτουργία μας το 2014 και δραστηριοποιούμαστε  ενεργά στο εμπόριο καύσιμων υλών για τζάκια, ξυλόσομπες και ψησταριές. Προτεραιότητά μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και στόχος μας είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες τους.

Το κατάστημά μας βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμο κεντρικό σημείο στην λεωφόρο Καλυβίων – Λαγονησίου και διαθέτει εύκολο parking. Οι στεγασμένοι χώροι αποθήκευσης που διαθέτουμε εξασφαλίζουν άριστες συνθήκες διατήρησης και συντήρησης όλων των προϊόντων μας.

Η γνώση μας και ο επαγγελματισμός μάς βοηθά να σάς προσφέρουμε, όλο τον χρόνο, τα καταλληλότερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, και άψογη εξυπηρέτηση.

Τα καυσόξυλα παραδίδονται, κατόπιν συμφωνίας στο χώρο σας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση σε όλο τον Δήμο Σαρωνικού και την ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Από το 2015, στο νέο τμήμα του καταστήματός μας υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλους τους “μικρούς” αλλά και “μεγάλους” τετράποδους φίλους μας.

Ζωοτροφές (κονσέρβες, κροκέτες, ζυμαρικά, κατεψυγμένα, σαλάμια) για κατοικίδια ζώα που καλύπτουν τις απαιτήσεις ανάλογα με την ηλικία, το βάρος και τις διαφορετικές τους ανάγκες.

Σπιτάκια, έπιπλα, αξεσουάρ και ότι άλλο απαραίτητο για την “προίκα” που θα εξασφαλίσει στους μικρούς μας φίλους άνεση και θαλπωρή.

Προϊόντα για τον καλλωπισμό και την υγιεινή τους που θα τα βοηθήσουν να αποκτήσουν δύναμη, αντοχή και ζωντάνια για μια καλή ζωή.